Skip links

Despre noi

Punem inteligența artificială la muncă repetitivă și eliberăm timpul inteligenței umane pentru mai multă creativitate și strategie.

Povestea Profluo

2016

Înființat în 2016 de către Bogdan Năforniță și Cosmin Merișescu, ca o manifestare a pasiunii lor comune pentru tehnologie și inovație, Profluo s-a dezvoltat de-a lungul timpului într-o soluție competitivă pe piața din România.

2017-2021

În primii ani, ne-am concentrat pe dezvoltarea și rafinarea tehnologiei noastre. Soluția propusă a fost una revoluționară - un sistem bazat pe machine learning capabil să învețe din documente contabile și să automatizeze procesarea acestora. Acest sistem nu numai că a redus timpul necesar pentru procesarea documentelor, dar a și diminuat semnificativ rata erorilor umane.

2022

În 2022, am câștigat o primă rundă de finanţare de tip seed din partea fondului de investiţii Early Game Ventures, urmând ca la scurt timp, în 2023, să atragem o nouă rundă, confirmându-ne astfel maturitatea tehnologică și progresul comercial.

2023

Pe măsură ce continuam să creștem, echipa noastră s-a extins, aducând la bord experți în AI, dezvoltatori de software și specialiști cu background în contabilitate. Fiecare membru al echipei a contribuit la evoluția continuă a produsului, adăugând noi caracteristici și îmbunătățind performanța sistemului. Acest lucru s-a reflectat și în relația cu clienții noștri. Am reușit să construim relații de lungă durată, bazate pe încredere și susținere reciprocă. Nu doar că am răspuns eficient nevoilor clienților noștri, dar am anticipat și tendințele viitoare, oferind soluții inovatoare care i-au ajutat să rămână competitivi într-o piață în continuă schimbare.

2024

Până în prezent, Profluo a devenit un nume de referință în industria tehnologică și contabilă, reprezentând nu doar o poveste de succes a inovației românești, dar și un exemplu de transformare digitală efectuată cu succes într-un domeniu tradițional precum cel financiar-contabil. Ambiția și viziunea fondatorilor noștri, împreună cu echipa talentată pe care au construit-o, au asigurat că Profluo nu doar a rezistat pe piață, ci a prosperat, devenind un model pentru alte startup-uri tehnologice.

Valorile noastre

Inovație

Ne angajăm să fim lideri în tehnologie, pentru a furniza clienților noștri soluții de vârf. Încurajăm o cultură a creativității și a proactivității, în timp ce susținem un mediu în care fiecare membru al echipei poate contribui la procesul de inovație.

Excelență

Suntem dedicați excelenței în fiecare aspect al operațiunilor noastre, de la soluțiile pe care le creăm până la serviciile pe care le oferim. Angajamentul nostru de a menține standarde ridicate este determinat de o înțelegere profundă a nevoilor clienților.

Agilitate

Suntem proactivi în fața provocărilor pieței, anticipând și satisfăcând nevoile clienților cu soluții personalizate. Echipa noastră are resursele și flexibilitatea necesare pentru a adapta strategiile în mod eficient.

Colaborare

Credem cu tărie în puterea echipei, în comunicarea deschisă și în încredere. Suntem ferm convinși că, atunci când avem aceleași obiective și ne sprijinim reciproc, nu doar că reușim, ci și excelăm.

Echipă management

Specialiștii Profluo se dedică dezvoltării celor mai bune soluții de eficientizare a procesării de documente,
venind cu o experiență vastă în domenii financiare, comerciale și dezvoltare tehnică.

Bogdan Năforniță
CEO & Co-Founder

Cosmin Merișescu
CTO & Co-Founder

Roxana Ion
Sales Director

Alexandru Chiorcea
Customer Support Manager

Marina Popescu
Marketing Manager

Cum ne găsești

Șos. Fabrica de Glucoză, nr. 9A
Novo Park, Clădirea G, Etaj 2
Sector 2, București

sales@profluo.com

0722 276 246

Ai întrebări? Completează acest formular dacă dorești informații suplimentare.

Vom prelua mesajul tău și vom reveni cât de curând posibil.

Vezi ultimele noutăți

e-Factura: Provocări, soluții și oportunități pentru companii
Află cum poți naviga provocările e-Factura din eBook-ul nostru gratuit.
e-Factura: Provocări, soluții și oportunități pentru companii
Află cum poți naviga provocările e-Factura din eBook-ul nostru gratuit.

Ai nevoie de implementări personalizate?

Discută cu unul dintre consultanții noștri pentru a customiza soluția în funcție de propriile specificații tehnice.

Suntem alături de tine în călătoria spre digitalizare și automatizarea contabilității.

Completează formularul și programează un demo gratuit cu echipa Profluo!

Pregătește-ți afacerea pentru viitor cu o soluție digitală, scalabilă și sigură!

Completează formularul, iar unul dintre consultanții noștri te va contacta pentru a discuta despre nevoile tale.

E-Factura nu trebuie să fie un proces dificil.
Profluo îți vine în ajutor pentru ca tu să ai mai mult timp pentru acțiuni cu valoare adăugată.

Completează formularul și programează un demo gratuit!

Discută cu un consultant și descoperă toate beneficiile de care te poți bucura cu Profluo!