Skip links

Interviu Bogdan Năforniță: Intrăm în anul e-Factura. Suntem pregătiți?

România se pregătește pentru un salt major în digitalizarea fiscală cu implementarea sistemului e-Factura. Într-un interviu acordat pentru Economedia, Bogdan Năforniță, CEO-ul Profluo, evidențiază provocările și oportunitățile acestui proces.

Bogdan subliniază că, în ciuda beneficiilor potențiale ale e-Facturii, cum ar fi creșterea acurateței și eficienței procesării facturilor, există îngrijorări semnificative. Printre acestea, el menționează lipsa unei infrastructuri ANAF dedicate, riscul de sincope tehnice care pot afecta grav afacerile și un grad scăzut de conștientizare în rândul firmelor din zonele rurale. Mai mult, problema duplicării facturilor și neclaritatea în gestionarea erorilor sunt alte aspecte critice.

În contextul unui an politic sensibil și cu patru alegeri programate, impactul acestui proiect devine și mai semnificativ. În acest peisaj, Profluo își propune să ofere soluții pentru gestionarea acestor provocări, facilitând tranziția companiilor către noul sistem.

Pentru o perspectivă detaliată asupra impactului e-Facturii în România, te invităm să citești interviul complet pe Economedia.ro.