Skip links

Testimoniale clienți

Descoperă de ce companiile inovatoare aleg Profluo pentru a-și digitaliza afacerea.

Suntem extrem de bucuroși să avem Profluo alături ca partener. La Glovo, căutăm în permanență parteneri care să ne susțină în atingerea misiunii noastre “de a oferi tuturor acces facil la orice în orașul lor”. De-a lungul colaborării noastre cu Profluo în România, am reușit să simplificăm și să optimizăm fluxul proceselor financiare, obținând astfel o fluiditate, claritate și eficiență sporită.

Denisa Ghiță

Finance Manager

Ca firmă de contabilitate, operarea facturilor clienților se transformase în muncă de dactilografie, consuma mult timp și, evident, ducea la apariția erorilor. Am început colaborarea cu Profluo în 2021, iar acest lucru ne-a ușurat munca, a eliminat erorile de introducere date și am economisit foarte mult din timpul de procesare. Mă preocupa automatizarea proceselor de lucru de multă vreme, deoarece munca prestată de colegii mei nu înseamnă doar procesare de documente, ci operarea și interpretarea informațiilor. Cu Profluo avem mai mult timp să aducem plus valoare clienților noștri, să le analizăm rezultatele și să le acordăm consultanță pe spețe fiscale.

Valentina Saygo

Managing Partner

Obiectivul Rom Service Construct este de a oferi soluții pentru construcții civile și industriale, de formare profesională a forței de muncă și de integrare a resurselor umane din afara țării. Parte a garanției proiectelor noastre o reprezintă procesarea rapidă și corectă a documentelor furnizorilor. Așadar, am apelat la aplicația Profluo, care aduce puterea Inteligenței Artificiale în rezolvarea sarcinilor repetitive și supuse erorilor din activitatea contabilă. De asemenea, îmbunătățește calitatea informațiilor trimise în sistemul contabil - informații necesare variilor raportări către autoritățile locale. Considerăm că Profluo aduce un nivel superior al acurateții informațiilor și oferă mai mult timp liber altor activități, precum dezvoltarea profesională.

Livia Rotaru

Director Economic

Profluo este o platformă intuitivă și ușor de folosit, utilizatorii familiarizându-se rapid cu funcționalitățile acesteia. Am fost impresionați atât de flexibilitatea oferită de Profluo, cât și de numeroasele posibilități de personalizare. Capacitatea de învățare facilă a tranzacțiilor cu conturile contabile specifice fiecărui client, precum și integrarea cu diverse sisteme ERP, ne-au convins să alegem Profluo ca partener în procesul nostru de automatizare și digitalizare.

Ionuț Petroiu

Automation Team Lead, Outsourcing

Colaborarea cu Profluo a reprezentat pentru Arval o evoluție majoră în ceea ce privește eficiența și rapiditatea cu care sunt procesate facturile. În urma implementării fluxului de lucru digital, am reușit să economisim un număr important de ore de lucru, având un nivel de exactitate remarcabil al datelor procesate. Totodată, ajustarea la noua metodă de lucru a fost fluidă și nu a avut impact negativ asupra operațiunilor noastre de zi cu zi. Abordarea Profluo a fost una profesionistă și a răspuns prompt solicitărilor și întrebărilor adiționale, ceea ce ne determină să apreciem că soluția personalizată nevoii Arval este robustă și eficientă.

Ștefan Doboș​

Global Operations Manager

Noi lucrăm într-un mediu perfomant și avem de procesat mii de facturi lunar. Acest volum pune o mare presiune pe calitatea serviciului asumat în fața clientului și a autorităților locale, precum și pe colegii din departament, nelăsând loc pentru pierderi de timp sau personal. Astfel, Profluo ne-a ajutat enorm prin reducerea puternică a timpului de procesare a facturilor, permițându-ne să ne focusam pe creșterea calității serviciilor și a activităților cu adevărat importante.

Anca Oprea

CFO / Director Economic

Cu ajutorul Profluo, am reușit să automatizăm și să eficientizăm activitățile recurente din contabilitate, pentru a ne concentra pe activitățile care aduc plus de valoare clienților noștri. Platforma este intuitivă și ușor de folosit, iar echipa este mereu pregătită să ne răspundă la întrebări sau sugestii. Parteneriatul cu Profluo ne oferă încredere că, la rândul nostru, oferim clienților servicii de calitate. Cred că platforma Profluo este instrumentul care nu ar trebui să lipsească din nicio firmă de contabilitate!

Simona Marilena Stănculescu

Managing Partner

De când am cunoscut echipa Profluo și pe roboțelul Robin, nu am mai refuzat clienți noi, nu a mai fost nevoie să recrutăm oameni noi, erorile de prelucrare au dispărut, acum o firmă pe care o lucram în 5 zile se lucrează într-o singură zi. Robin face munca repetitivă, iar noi restul. Pe lângă vrednicul roboțel, avem echipa Profluo cu care comunicăm frumos, care ne înțelege și își desfășoară activitatea aplicată pe nevoile noastre. După prima lună de lucru cu noua platformă, colegii au sesizat că nu a mai fost nevoie să muncească peste program, am avut timp de arhivare, de punctare pe fișele de plătitor de la ANAF, să răspundem la mail-urile clienților în timp real și să rezolvăm cererile acestora. Simțim că ne putem baza pe platformă oricând. Recomand echipa Profluo dacă vrei să acorzi atenție pe ceea ce contează, dacă vrei să nu fii stresat că nu termini la timp declarațiile, dacă vrei să ai facturile scanate într-un singur loc și dacă vrei să lucrezi cu oameni frumoși, profesioniști care nu doar zic, ci fac lucrurile să se întâmple.

Echipa Lumis Expert Team

Discută cu un consultant și descoperă toatebeneficiile de care te poți bucura cu Profluo!