Skip links
e-factura

Profluo: Partenerul de încredere pentru gestionarea eficientă a e-facturilor

Într-o epocă în care digitalizarea și eficiența sunt la ordinea zilei, procesul de integrare a e-Facturii în mediul de business românesc reprezintă un pas esențial pentru a răspunde cerințelor fiscale impuse de ANAF. Pe măsură ce softurile contabile sau de tip ERP din România depun eforturi susținute pentru a se conecta la platforma e-Factura, cu scopul de a asigura funcționarea neîntreruptă a afacerilor clienților, apar întrebări semnificative legate de gestionarea eficientă a acestor noi tipuri de facturi și eliminarea duplicatelor. Cu o serie de provocări în față, Profluo vine în ajutorul clienților săi, oferind o soluție completă pentru administrarea e-facturilor.

O perioadă de tranziție delicată ne pune în fața unei dileme: cum vom gestiona facturile în multiple formate – fizic, electronic, prin email, pe WhatsApp? Este evidentă necesitatea unui canal care să unifice și să centralizeze aceste informații, eliminând orice ambiguitate. Din fericire, Profluo oferă o soluție cuprinzătoare, realizând importul periodic și autonom al datelor din e-Factura, transformând gestionarea acestora într-o sarcină simplă și eficientă.

O altă problemă majoră apare în momentul în care trebuie să încorporăm e-Factura în sistemul contabil sau ERP. În plus față de detaliile preluate din sistemul ANAF, trebuie să luăm în considerare o serie de informații adiționale, precum articole, gestiuni, unități de măsură, conturi, centre de cost, centre de profit, proiecte etc. Acestea nu fac parte din e-Factura și reprezintă o provocare suplimentară pentru companii și profesioniștii din departamentele financiar-contabile. Profluo automatizează acest proces, asigurând contabilizarea automată a tuturor liniilor de factură prin intermediul unui motor matur de Machine Learning.

Cu ajutorul Profluo, companiile pot eficientiza gestinarea e-facturilor, economisind astfel timp și resurse valoroase, în timp ce mențin un nivel înalt de conformitate fiscală. Cu peste 20 de milioane de note contabile gestionate automat, o acuratețe de 98% și o experiență dovedită în domeniu, Profluo reprezintă partenerul ideal pentru mediul de afaceri din România aflat în continuu proces de digitalizare.